Awario® Gem

Awario-palvelu on sydämen rytmihäiriöiden tunnistamiseen ja tarkkailuun tarkoitettu tuote, johon sisältyy mittaukseen käytettävä Awario Care tai Awario Gem -elektrodi. Hopeinen Awario Gem on maailman ensimmäinen koru, jossa yhdistyy kaunis design ja luotettava rytmihäiriöanalytiikka: yhdistelmä, joka mahdollistaa sydämesi hyvinvoinnin seurannan tyylikkäästi, huomaamattomasti ja ennen kaikkea helposti – missä ikinä oletkin. Awario Gem on käynyt läpi saman vaativan prosessin kuin sairaaloissa käytettävät laitteet ja sen avulla saat puhelimeesi lääkintälaitetasoisen EKG:n eli sydänsähkökäyrän, jonka voit näyttää lääkärillesi. 

Tuotetta on saatavilla antrasiitin värisenä.

Hinta sisältää Awario-sovelluksen ja analytiikan yhdeksi (1) vuodeksi.

Tämän jälkeen maksu analyysipalvelusta on:

12 kk – 4,99 €/kk (vuosimaksu 59,88 €)
3 kk –  5,50 €/kk (yht. 16,50 €)
1 kk –  6,25 €

Toimitusaika Awario Gem -korulle on 4-7 arkipäivää.

Awario Gem on verkkokaupan lisäksi saatavilla myös valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Awario®-palvelu

Awario-palvelu on rytmihäiriöiden tunnistukseen suunniteltu tuote. Palvelun avulla voit suorittaa EKG-mittauksen heti rytmihäiriötuntemuksien ilmetessä tai voit suorittaa säännöllisiä mittauksia oireettoman eteisvärinän tunnistamiseksi. Mittaus kestää noin yhden minuutin. Awario Analysis -palvelu tuottaa mittauksesta EKG-raportin ja tulokset näkyvät muutaman sekunnin viiveellä puhelimessa. EKG:n voi tallentaa puhelimeen ja ottaa mukaan lääkärikäynnille, jolloin lääkäri voi tehdä parhaat hoitopäätökset juuri sinulle.

Analyysipalvelu tunnistaa neljä eri rytmihäiriötyyppiä: eteisvärinän, kammiolisälyönnit sekä liian nopean ja hitaan sykkeen.

Aloituspaketti

Kun ostat Awario Gem –aloituspaketin, rekisteröidyt samalla Awario-palvelun käyttäjäksi, jolloin saat käyttöoikeuden sovellukseen (Android- ja iOS-laitteet) ja Awario Analysis -palveluun. Tuote sisältää pariston. Awario-palvelu tarvitsee toimiakseen internet-yhteyden.

Awario-palvelu vaatii toimiakseen älypuhelimen, jossa on käyttöjärjestelmänä vähintään iOS 12.0 tai Android 7.0, sekä vähintään Bluetooth 4.0. Lista erikseen testatuista, yhteensopivista puhelinmalleista löytyy välilehdeltä Puhelinmallit.

Awario®-sensori

Sensori on Suunnon valmistama ja Awario-palvelulle räätälöity tuote. Sensorissa hyödynnetään Suunnon Movesense teknologiaa ja se on lääkinnällinen laite.

Voit lukea Movesense teknologian käyttökohteista lisää täältä.

Design

Korun design on toteutettu yhteistyössä Lumoava-korubrändin kanssa. Sen alkuperäinen muoto perustuu Inni Pärnäsen ideaan veden pyöreäksi hiomista kivistä, joita mielellään pitää kädessä. Riipus on muodoltaan pyöreä ja luonnonkiveä mukaileva, mikä tekee siitä sopivan kämmenten väliin. Muodon tunnistettavuus voi auttaa ajatukset rauhoittavaan maisemaan.

Rakennemuotoilu ja toimivuus ovat puolestaan Heikki Hartikaisen käsialaa. Rakennesuunnittelussa lähtökohtana on ollut designin, sensorin, materiaalien sekä toimivuuden yhteensovittaminen. Myös ympäristöystävällisyys on otettu huomioon.

Lumoavaan voit tutustua tarkemmin täältä.

 

HUOM!

 • Tätä palvelua ei ole tarkoitettu käytettäväksi:
  • muiden kuin edellä mainittujen rytmihäiriöiden havaitsemiseen
  • muiden sydänsairauksien (esimerkiksi sepelvaltimotauti) kuin edellä mainittujen rytmihäiriöiden diagnosointiin/tarkkailuun
 • Tuotetta ei suositella käytettäväksi, jos:
  • Olet raskaana, sikiön syke voi häiritä analyysiä.
  • Sinulla on sydämentahdistin.
  • Olet alle 18 -vuotias.
  • Painoindeksisi (BMI) on yli 35.

Lisätiedot

Ketju/Nauha Ketju 50 cm
Ketju 60 cm
Nauha 50 cm
Nauha 60cm
Ketju Lukollinen palloketju, halkaisijaltaan 2,2 mm.
Pinnoitettu rhodium-metallilla.
Nauha Lukollinen, kierrätysmuovipulloista valmistettu nauha.
Musta.
Paino 34 grammaa (sensorin kanssa)
Mitat Korkeus: 53 mm
Leveys: 48 mm
Paksuus: 19 mm
Riipus Päämateriaalina riipuksen rakenteessa on suomalainen luonnonkuitukomposiitti, joka tuotetaan ruiskupuristusmenetelmällä. Hopeaosat ovat kierrätettyä platinapinnoitettua hopeaa.
Väri Antrasiitti
Paristo Keskimääräisellä käytöllä (neljä kertaa viikossa) yksi paristo kestää noin kaksi vuotta. Käytä vain Duracell tai Panasonic CR2025 -paristoja.
Aloituspakkauksen sisältö Awario Gem -riipus, ketju tai nauha, Awario-sensori (Movesense), paristo ja käyttöohje.
Takuu Heart2Save antaa laitteelle yhden (1) vuoden takuun ostopäivästä alkaen.

Puhelinmallit

Awario-palvelu toimii yleisimmillä puhelinmalleilla ja vaatii toimiakseen älypuhelimen, jossa on käyttöjärjestelmänä vähintään iOS 12.0 tai Android 7.0, sekä vähintään Bluetooth 4.0.  

Etämyynnissä sinulla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus.  

Jos oma puhelinmallisi yhteensopivuus mietityttää tai sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. 

Tiedossa olevat puhelinmallit, jotka eivät toimi Awario-palvelun kanssa

 • Google Nexus 6
 • Huawei Honor 8 Lite
 • LG G2