241,13  alv./VAT

Awario-palvelu on sydämen rytmihäiriöiden tunnistamiseen ja tarkkailuun tarkoitettu tuote, johon sisältyy mittaukseen käytettävä Awario Care tai Awario Gem -elektrodi. Awario Caren erinomainen muotoilu tekee sekä itsemittauksen, että toisen henkilön (esim. läheisen) mittaamisesta vaivatonta. Awario Care on lääkinnällinen laite, joka on käynyt läpi saman vaativan prosessin kuin sairaaloissa käytettävät laitteet, jolloin niiden antamaan tietoon voidaan luottaa.

Hinta sisältää Awario-sovelluksen ja analytiikan yhdeksi (1) vuodeksi.

Tämän jälkeen maksu analyysipalvelusta on:

12 kk – 4,99 €/kk (vuosimaksu 59,88 €)
3 kk –  5.50 €/kk (yht. 16,50 €)
1 kk –  6,25 €

Emme toistaiseksi toimita Awario Care- mittalaitteita yksityiskäyttöön.

Varasto loppu

Kuvaus

Awario®-palvelu

Awario-palvelu on rytmihäiriöiden tunnistukseen suunniteltu tuote. Palvelun avulla voit suorittaa EKG-mittauksen heti rytmihäiriötuntemuksien ilmetessä tai voit suorittaa säännöllisiä mittauksia oireettoman eteisvärinän tunnistamiseksi. Mittaus kestää noin yhden minuutin. Awario Analysis -palvelu tuottaa mittauksesta EKG-raportin ja tulokset näkyvät muutaman sekunnin viiveellä puhelimessa. EKG:n voi tallentaa puhelimeen ja ottaa mukaan lääkärikäynnille, jolloin lääkäri voi tehdä parhaat hoitopäätökset juuri sinulle.

Analyysipalvelu tunnistaa neljä eri rytmihäiriötyyppiä: eteisvärinän, kammiolisälyönnit sekä liian nopean ja hitaan sykkeen.

Aloituspaketti

Awario Care -aloituspaketti on käyttövalmis tuotekokonaisuus. Aloituspaketti sisältää Awario Care -mittalaitteen, Awario-sensorin sekä käyttöohjeen.

Kun ostat aloituspaketin, rekisteröidyt samalla Awario-palvelun käyttäjäksi, jolloin saat käyttöoikeuden sovellukseen (Android- ja iOS-laitteille) ja Awario Analysis -palveluun. Tuote sisältää pariston. Awario-palvelu tarvitsee toimiakseen internet-yhteyden.

Awario-palvelu vaatii toimiakseen älypuhelimen, jossa on käyttöjärjestelmänä vähintään iOS 12.0 tai Android 7.0, sekä vähintään Bluetooth 4.0. Lista erikseen testatuista, yhteensopivista puhelinmalleista löytyy välilehdeltä Puhelinmallit.

Awario®-sensori

Sensori on Suunnon valmistama ja Awario-palvelulle räätälöity tuote. Sensorissa hyödynnetään Suunnon Movesense teknologiaa ja se on lääkinnällinen laite.

Voit lukea Movesense teknologian käyttökohteista lisää täältä.

HUOM!

 • Tätä palvelua ei ole tarkoitettu käytettäväksi:
  • muiden kuin edellä mainittujen rytmihäiriöiden havaitsemiseen
  • muiden sydänsairauksien (esimerkiksi sepelvaltimotauti) kuin edellä mainittujen rytmihäiriöiden diagnosointiin/tarkkailuun.
 • Tuotetta ei suositella käytettäväksi, jos:
  • Olet raskaana, sikiön syke voi häiritä analyysiä.
  • Sinulla on sydämentahdistin.
  • Olet alle 18 -vuotias.
  • Painoindeksisi (BMI) on yli 35.

Lisätiedot

Paino 74 grammaa
Mitat Korkeus: 44 mm
Leveys: 60 mm
Pituus: 110 mm
Materiaali Kontaktipinnat: hopeiset osat päällystetty rhodium-metallilla
Kotelo: PA12 muovi
Paristo Keskimääräisellä käytöllä (neljä kertaa viikossa) yksi paristo kestää noin kaksi vuotta. Käytä vain Duracell tai Panasonic CR2025 -paristoja.
Aloituspakkauksen sisältö Awario Care, Awario-sensori (Movesense), paristo ja käyttöohje.
Takuu Heart2Save antaa laitteelle yhden (1) vuoden takuun ostopäivästä alkaen.

Puhelinmallit

Awario-palvelu toimii yleisimmillä puhelinmalleilla ja vaatii toimiakseen älypuhelimen, jossa on käyttöjärjestelmänä vähintään iOS 12.0 tai Android 7.0, sekä vähintään Bluetooth 4.0.  

Etämyynnissä sinulla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus.  

Jos oma puhelinmallisi yhteensopivuus mietityttää tai sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. 

Tiedossa olevat puhelinmallit, jotka eivät toimi Awario-palvelun kanssa

 • Google Nexus 6
 • Huawei Honor 8 Lite
 • LG G2